Suoraveto: mutkaton vetotyyppi

Vaikka vedonlyöntitoimiston tarjoama valikoima pursuaisi erilaisia kiinnostavia ja hienolta vaikuttavia vetotyyppejä, ei kannata milloinkaan aliarvioida vanhan kunnon suoravedon arvoa. Useimmiten moni aloittaa vedonlyönnin urheilussa juurikin suoravedolla, jota kannattaakin opetella ja harjoitella huolellisesti ennen kuin ryhtyy kokeilemaan muita vetotyyppejä. Vaikka kyseessä on hyvin perinteinen ja yksinkertainen vetotyyppi, on merkillepantavaa se, että suurin osa ammatikseen vetoa lyövistä ihmisistä harrastaa lähes yksinomaan suoravetoja! Lajeista suosituin on ehdottomasti jalkapallo.

Suoraveto on kaikkein yksinkertaisin vetotyyppi

Suoravedot ovat yhä suosituin tapa veikata!Vedonlyönnissä on usein tarjolla monia muitakin vetotyyppejä, joiden avulla vetoihin tuodaan tiettyä moniulotteisuutta. Suoravedon rinnalla netin vedonlyöntisivustoilla on tarjota tavallisimmin monivetoja, yhdistelmävetoja, tasoitusmonivetoja sekä pisteiden ostamista. Kaikista mahdollisista vedonlyönnissä tarjottavista tyypeistä suoravedossa vedonlyönnin perusajatus on sangen simppeli, jonka vuoksi se on kirkkaasti helpoiten opittava vedonlyöntityyppi. Suoravedossa veikkaajan täytyy valita joukkue tai urheilija, jonka voittamiseen hän uskoo ottelussa tai turnauksessa. Veikkaaja voi itse valita sopivan suuruisen panoksen kyseisen joukkueen tai urheilun eteen. Voittoa ei tule, ellei veikkaus mene oikeaan. Mikäli vedonlyönti päättyy toivotunlaisesti ja juuri oikea joukkue tai urheilija voittaa, riippuvat pelaajan saamat voitot kertoimista.

Suoraveto on mutkaton vaihtoehto – kumpi voittaa?

Jos arvostaa mahdollisuutta lyödä vetoa urheilussa hyvin yksinkertaista kaavaa noudattaen eli veikkaamalla sitä, kuka ottelussa vie voiton, kannattaa siinä tapauksessa harkita nimenomaan suoravetoa. Se on mutkaton vaihtoehto, jota suosivat etenkin sellaiset vedonlyönnin harrastajat, jotka eivät halua vatvoa urheilutuloksia liian kanssa. Tässä vetotyypissä ei tarvitse pohtia erissä syntyviä tuloksia tai sitä, kumpi joukkue sattuu tekemään ottelussa ensimmäisen maalin. Tärkeintä on yksinomaan pelin lopputulos, ja juuri tätä suoraviivaisuutta ja konstailemuutta moni vedonlyöjä arvostaa.

Käytännössä suoraveto toimii toisin sanoen siten, että jos on jostain syystä täysin vakuuttunut siitä, että pääkaupunkiseudun johtavien jalkapallojoukkueiden eli HJK:n ja Espoon Hongan keskenään pelaama ottelu päätyy Hongan voittoon, voi silloin asettaa rahansa likoon Hongan voiton puolesta. Suoravetoa voi kokeilla myös esimerkiksi silloin kun haluaa lyödä vetoa siitä, kuka vie kuluvan vuoden Valioliigan mestaruuden jalkapallossa. Kyse ei loppujen lopuksi ole mistään muusta kuin voittajan veikkaamisesta.