Live-vedot supersuosittuja!

Yhä useampi suomalainen innostuu lyömään vetoa livenä. Ensimmäisen kerran live-vetoja oli mahdollista testata jo reilusti yli kymmenen vuotta sitten, mutta vasta hiljattain tämä vedonlyönnin muoto on todella vakiinnuttanut paikkansa suomalaisilla vedonlyöntisivustoilla. Live-vedonlyönnissä urheilua seuraava pystyy nauttimaan samalla suosikkilajiensa seuraamisesta esimerkiksi television tai netissä striimattavan lähetyksen välityksellä ja ottelun käynnissä ollessa pistää halutessaan muutaman vedon vetämään.

Normivedonlyönti verrattuna live-vedonlyöntiin

Live-vedonlyönti on todella suosittua!Urheiluvedonlyönti voi tarkoittaa sitä, että veikkaaja lyö vetoa ennen pelin tai urheilutapahtuman alkamista, jolloin puhutaan vedonlyönnistä eli veikkaamisesta. Live-vedonlyönnistä on sen sijaan kyse silloin kun pelistä lyödään vetoa siinä vaiheessa kun se on jo alkanut. Livenä voi lyödä vetoa aina siihen asti kunnes ottelu päättyy. Useimmiten vedonlyöntisivustot erottavat nämä vetotyypit kahteen selkeään osioon sivustolla, joten vedonlyönnistä kiinnostunut löytää portaalista helposti etsimänsä vaihtoehdon.

Live-vedonlyönti on valloittanut monen suomalaisen vedonlyöntiä harrastavan sydämen tuomalla urheilun seuraamiseen aivan uudenlaista jännitystä. Oman suosikkilajin suurimpien otteluiden seuraaminen on jo itsessään huikea ja jännittävä elämys, mutta kun siihen liittyy vielä ottelun aikana tehtävien vetojen aikaansaama odottava jännitys, on pelielämys taattu.

Live-vedonlyöntiä tarjolla yhä useammassa lajissa

Vaikka jalkapallo ja jääkiekko ovat suosituimpia urheilulajeja niin live-vedonlyönnissä kuin tavallisessakin vedonlyönnissä, tarjoaa moni casino- ja vedonlyöntisiportaali siihen mahdollisuuden muidenkin lajien osalta. Halutessaan esimerkiksi koripallosta, Formula ykkösestä ja tenniksestäkin voi lyödä livenä vetoa. Joillain vedonlyöntisivustoilla live-vetoja on tarjolla todella monipuolisesti eri vedonlyöntikohteisiin. Kaikkeen ei live-vedonlyönnin mahdollisuutta ei kuitenkaan ole, joten on suositeltavaa tarkistaa jo etukäteen, voiko tietyssä lajissa ja tietyssä ottelussa todella lyödä vetoa vielä siinäkin vaiheessa kun ottelu on jo alkanut.

Mobiilivedonlyönnissä tasaista kasvua

Toisinaan urheilubaareissa ja pubeissa saattaa törmätä näkyyn, jossa ottelua ruudulta seuraava kaveriporukka näpyttelee vimmatusti kännyköitään. He tuskin tekstailevat kotiin kuulumisiaan, vaan lyövät vetoa puhelimellaan käyttämällä yhä useamman vedonlyöntisivuston mahdollistamaa mobiilivedonlyöntiä. Älypuhelimellakin on mahdollista päästä tutustumaan mobiilipalvelussa tuoreimmat kertoimet siinä samassa kun seuraa ottelua, ja tehdä sen perusteella oman veikkauksensa. Live-vedonlyönti onnistuu näppärästi myös mobiililaitteella ja tämä tuo aivan omanlaista jännitystään urheiluottelun katsomiseen.