Suosituin laji: jalkapallo

Niin maailmalla kuin meillä Suomessakin jalkapallo on kaikkein suosituin urheilulaji vedonlyönnissä, eikä ihme. Jalkapalloon kätkeytyy aivan valtavasti jännitystä ja siinä samassa huippulahjakkaiden pelaajien suorituksia on ilo seurata. Jalkapallossa on mahdollista lyödä sekä tavalliseen tapaan vetoa että kokeilla live-vedonlyöntiä, jolloin ottelun tuoksinassa voi peliä analysoidessaan pistää vedon sisään ja katsoa, osuuko veikkaus oikeaan.

Vedonlyöntikohteet futiksessa

Jalkapallo on suosituin laji vedonlyönnissä.Kun jalkapallosta lyödään vetoa, on useimmilla vedonlyöntisivustoilla tarjolla monipuolinen valikoima erilaisia vedonlyöntikohteita. Tarjolla on jalkapallo-otteluita eri puolilla maailmaa järjestettävissä turnauksissa. Vedonlyönti on mahdollista niin kotimaan liigan peleissä kuin myös esimerkiksi maaotteluissa, Eurooppa-liigassa, UEFA:n hallinnoimassa Mestarien liigassa, Champions-liigassa, Bundesligassa, Valioliigassa, U19 International -sarjan otteluissa ja usein myös erilaisissa ystävyysotteluissa. Onpa usein vedonlyöntilistoilla hieman tuntemattomampiakin sarjoja, joista mainittakoon Euro Cupin nuorten sarja. Tasa-arvon nimissä myös naisten jalkapallossa on mahdollista lyödä vetoa hyvin monella sivustolla ja kenties yleisimmin listoilta löytyy UEFA:n Naisten Mestarien liigan otteluita sekä maaotteluita. Usein vain taivas on rajana kun puhutaan siitä, mitä mahdollisuuksia vedonlyönti jalkapallossa sisältää.

Vinkkejä vedonlyöntiin

Parhaiten pärjää jalkapallosta vetoa lyödessä tietenkin sellainen pelaaja, joka on edes jollain tasolla tutustunut joukkueisiin ja tietää, kuinka ottelut tavanomaisesti etenevät. Kaikki tietävät, että maailman parhaimpia jalkapalloilijoita ovat tällä hetkellä muun muassa sellaiset nimet kuten Messi, Ronaldo, Ibrahimovic, Neymar, Bale, Aguero, Rooney, Ramos ja Modric, mutta aina se ei tarkoita sitä, että he onnistuisivat otteluissa.

Omia tunteita ei kannata juurikaan kuunnella, sillä vaikka Suomen maajoukkueen voittoa salaisesti toivoisikin, saattaa hyvin olla, että muun maan joukkue vie pelikentällä voiton kun jalkapallosta on kyse. Joukkueiden tuntemisen ohella ymmärrys siitä, milloin on paras mahdollinen hetki asettaa veto on todella arvokas. Kuten missä tahansa muussakin urheiluvedonlyönnin kohteessa, myös jalkapallossa vedonlyönti edellyttää viileitä hermoja ja harkitusti tehtäviä päätöksiä.

Jalkapallosta on mahdollista lyödä vetoa esimerkiksi yksittäisen ottelun tai turnauksen lopputuloksesta, ensimmäisen tai toisen puoliajan tilanteesta tai esimerkiksi siitä, kuka tekee turnauksessa eniten maaleja tai kuka tekee ottelussa ensimmäisen maalin.